ETKİNLİKLER

Akademililer Sanat Merkezi Karma Resim Sergisi – “İdeal Bir Sanatçı Olmanın 21 Yolu”

Akademililer Sanat Merkezi, genç ve başarılı 21 sanatçının eserlerinden oluşan “İdeal Bir Sanatçı Olmanın 21 Yolu” isimli karma sergisi ile, günümüz sanatındaki en geniş kapsamlı kimlik sorgulamasına yanıt veriyorİddialı fakat tutarlı bir soru cümlesi, ardında yatan eserlerin kendi kimlikleri ile, izleyiciye sanatçı olmanın tek yolunun bilgi ve düşünce ile üretmek olduğunu anlatıyor.

İdeal yani olması gerektiği gibi bir sanat eseri, izleyicinin zihninde yeni kapılar aralayacak, var olan kavramları sarsacak, şekillendirecek ya da onları görsel bir biçimde tanımlayacaktır. Sanatın güzelliğini ve gerekliliğini deneyimlemek, ancak bu iletişimin gerçekleşmesi ile mümkün olabilir. “İdeal Bir Sanatçı Olmanın 21 Yolu” isimli karma sergi, bu yolları eserleri ile açıklayan 21 sanatçının katılımıyla, Akademililer Sanat Merkezi’nde 20 Ekim – 25 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm sanatseverleri beklemektedir.

Sergide eserleri bulunan sanatçılar:
Hayri Ağan, Aslı Altınışık, Şeyma Barut, Baki Bodur, Songül Canerik, Sevinç Çiftçi, Tuğçe Diri, Efe Erdoğan, Cansu Kahraman, Nadide Acar Karaca, Zeynep Dicle Kaymaz, Ekin Su Koç, Eylül Köksümer, Joel Menemşe, Arda Selim, Halil Şentürk, Ercan Sert, Rabia Seyhan, Hülya Sözer, Kudret Türküm ve Yağmur Yılan.

Akademililer Sanat Merkezi
Balo Sok No:37  Beyoğlu/İstanbul

Giriş ücretsizdir.

Tuğçe Diri – İsimsiz, 2016, 110x130cm, tuval üzeri akrilik,karışık teknik
Dicle Kaymaz – Düşsel Manzaralar TUYB 40x50cm
Cansu Kahraman – Bahar 90×120 cm

Başa dön tuşu