ETKİNLİKLER

Galeri Bohem – ‘ATMOSFER’, 1. Uluslararası Bangladeş Sanat Buluşması

Galeri Bohem yepyeni bir etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor.

“Atmosfer” konsepti ile 1.’si gerçekleşecek olan Uluslararası Bangladeş Sanat Buluşması workshop etkinliği ve sergisi, yerli ve yabancı birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla 7-15 Aralık 2016 tarihlerinde saat 10:30-19:00 arasında gerçekleşecek. 14 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 18:00’da workshop etkinliğinin sergisi olacak.Etkinliğe Bangladeş (10 sanatçı-Tilottama Bhownick, Nimne Dewan, Salma Shirin Chaodhury, Sultana İslam, Mohammaddun Nabi, Shaima Anam Poly, Mohammad Manik Serkar, Asif Uzzaman), Türkiye (5 sanatçı-Figen Batı, Ahmet Özel, Celalettin Tandoğdu, Hülya Yazıcı, Ruşen Eşref Yılmaz), Bulgaristan (1 sanatçı-Pavlina Kopano), Suriye (1 sanatçı-Zain Alahmad) katılıyor.

Workshop etkinliği ve ardından düzenlenecek olan sergi, Nadira Akter ve Ahmet Özel küratörlüğünde, Darpon Sanat Vakfı, Galeri Bohem işbirliği ile gerçekleştiriliyor. Colorbox firması malzeme sponsorluğu sağlıyor.

“Atmosfer” konseptli serginin mesajı şöyle:
‘Yeryüzünde tüm toplumlar aynı atmosfer altında yaşıyor, aynı havayı soluyor. Bu hal bile bize, büyük bir kardeşlik duygusu yaşatmak için yeterli bir neden aslında.
Sanatçılar, savaşlara inat, dünyamızı daha yaşanır kılmak için, sanat yoluyla, bizi kapsayan atmosfere pozitif enerji taşıyorlar. Dostluğu, kardeşliği, insanlığı içinde barındıran bu atmosfer bizim geleceğimiz aynı zamanda da.’

Galeri Bohem
Valikonağı Cad.Polat Apt. No:99Kat:2 D:3
Nişantaşı-Şişli/İSTANBUL

cydd

Kitap devrimi hayatt
Başa dön tuşu