Forum Banner

Ange Petit Kitapları

Ange

Forum Üyesi

Oğuz’un Güzel Yüreği – Elif Doruk​

Aramızda yaşayan, tıpkı bizler gibi sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyan dostlarımız…

Sokaklarda sessizce varlıklarını sürdüren hayvanlar…

Oğuz’un hikâyesi, bir çocuğun içindeki merhametle neler başarabileceğini anlatıyor.

Hayvanları satın almak yerine sahiplenmenin önemine dikkat çeken bu sıcacık masal, küçük yüreklere büyük bir sevgi mesajı taşıyor.

Ange

Forum Üyesi

Balıkçı Hasan Ve Yaşlı Teknesi – Emine Çavuş​

Bu kitabın hedefi değerler eğitimine önem vermekle birlikte, bireylerde sevgi, saygı, sorumluluk, inanç ve adalet gibi birçok kıymetli oluşumu kazandırmanın yanında dış görünüşün önemli olmamasını vurgulamaktadır.

Hikâye içinde geçen yeni kelimelerin, anlamları da açıklanmış ve çocukların kelime hafızasını genişletmek amaçlanmıştır.

Anlatımlar, çocukların yaş seviyelerine uygun olarak yazılmış olup, sürükleyici bir hikâyenin içerisine çocuklarımızı çekmektedir.

Bu hikâyeyi tüm çocuklara armağan ediyor, bol okumalı bir yaşam diliyorum.

Eğitimci-Yazar Emine Çavuş

Ange

Forum Üyesi

Büyümek Ve Zaman – Deniz Sağlam​

Bu kitap çocukların psikolojik sağlamlıklarına katkı sağlayacak farkındalık (mindfulness) yöntemlerinden faydalanılarak hazırlanmıştır, içerisinde bulunan eğlenceli bulmacalar ile zenginleştirilmiştir.

“Zaman” gibi çocuklar tarafından anlaşılması zor olan soyut kavramların çocuklar tarafından daha kolay anlaşılmasına katkı sağlar.

“Hey! Büyük Galapagos! Kum saatimi kaybettim. Bana yardım et, lütfen! Onun nerede olduğunu biliyor musun?” diye, karşısında dağ gibi duran, büyük kaplumbağaya sordu Kiki.

Büyük kaplumbağa, cevap verdi. “Küçüklere sor! Ancak onlar bilir!” dedi.

“Bu da ne demek şimdi?” dedi Kiki. Fakat Galapagos başka bir cevap vermeden, ortadan kaybolmuştu.

Madonna

Forum Üyesi

Oğuz’un Güzel Yüreği – Elif Doruk​

Aramızda yaşayan, tıpkı bizler gibi sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duyan dostlarımız…

Sokaklarda sessizce varlıklarını sürdüren hayvanlar…

Oğuz’un hikâyesi, bir çocuğun içindeki merhametle neler başarabileceğini anlatıyor.

Hayvanları satın almak yerine sahiplenmenin önemine dikkat çeken bu sıcacık masal, küçük yüreklere büyük bir sevgi mesajı taşıyor.

Bunu görmüştüm:. Konusu güzelmiş :)

Madonna

Forum Üyesi

Büyümek Ve Zaman – Deniz Sağlam​

Bu kitap çocukların psikolojik sağlamlıklarına katkı sağlayacak farkındalık (mindfulness) yöntemlerinden faydalanılarak hazırlanmıştır, içerisinde bulunan eğlenceli bulmacalar ile zenginleştirilmiştir.

“Zaman” gibi çocuklar tarafından anlaşılması zor olan soyut kavramların çocuklar tarafından daha kolay anlaşılmasına katkı sağlar.

“Hey! Büyük Galapagos! Kum saatimi kaybettim. Bana yardım et, lütfen! Onun nerede olduğunu biliyor musun?” diye, karşısında dağ gibi duran, büyük kaplumbağaya sordu Kiki.

Büyük kaplumbağa, cevap verdi. “Küçüklere sor! Ancak onlar bilir!” dedi.

“Bu da ne demek şimdi?” dedi Kiki. Fakat Galapagos başka bir cevap vermeden, ortadan kaybolmuştu.

Güzel bir konu :)

Ange

Forum Üyesi

Panki Ve Lili – Elif Doruk​

Kayıplarımızla nasıl başa çıkacağımızı ve onların hayatımızdaki iyileştirici gücünü hatırlatan sımsıcak bir hikâye.