MODA & TASARIM

Ayşegül Afacan Köksal: “Sosyal Medya Moda Endüstrisini Etkiliyor”

Kurduğu Mybestfriends markasıyla kadınların gardıroplarına ve stillerine ilham olan Ayşegül Afacan Köksal, MAG Aralık sayısı için objektif karşısına geçti.

Mybestfriends markasının Sonbahar-Kış kolekiyonundan da bahseden Köksal, 2020 moda trendlerini özel röportajında anlattı. Sosyal medyanın Mybestfriends markasının büyümesinde çok büyük katkısının olduğunu da belirten Ayşegül Afacan Köksal, Açıkcası sosyal medya, Mybestfriends’in doğuşu, büyümesi ve ortak bir hikaye oluşturarak izleyicilerimizin gönüllerinde taht kurmamıza olanak sağlayan en büyük kaynağımızdı. Ancak sosyal medyanın moda endüstrisini bu denli etkisi altına alması geleneksel olan pek çok sistemin de sonunu hazırladı. Ayrıca tasarımların hızla kopyalanmasına, müşterinin gözünde hızla eskimesine de sebep oluyor” dedi.

Asil ve başarılı güzel Nur Fettahoğlu’nun kapak yıldızı olduğu MAG Aralık sayısı, özel röportajları , yılbaşı sofraları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu