SANATTAN

Muhteşem bir dostluk gecesi

[quote_left author=””]‘Sınır Tanımayan Sanat’ adlı konserde, muhteşem anlar yaşandı.[/quote_left]

Türkiye ve Bulgaristan arasındaki dostluğun pekiştirilmesi adına Türk ve Bulgar sanatçıların katıldığı Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Sınır Tanımayan Sanat’ adlı konserde, muhteşem anlar yaşandı.

Ellerinde Türk ve Bulgar bayrakları ile sahne alan iki ülke sanatçılarının, birlikte verdikleri konserde, unutulmaz anlara şahit olundu.

Konseri Tekirdağ / Çorlu Sanat Merkezi – Müzik Derneği ile Kabataş Erkek Liseliler Derneği birlikte düzenledi.

Beşiktaş Kent Konseyi ev sahipliği, Beşiktaş Belediyesi ve Hasan Derya’nın katkıları ile Tekirdağ / Çorlu Sanat Merkezi – Müzik Derneği Türk Müziği Korosu, Marianna Savova yönetimindeki Bulgaristan Targoviçte Belediyesi’nin ünlü ‘Balet Vale Dans Topluluğu’, Kabataş Erkek Liseliler Folklor Ekibi’ ile Soprano Valeriya Peycheva ve Soprano Kremena Krayakolova’nın konuk olarak sahne aldıkları konser gecesinde, şarkı, türkü, dans ve halk oyunları ile iki komşu devlet Türkiye ve Bulgaristan arasında sanat ve müzik ile dostluk köprüleri kuruldu.

ARADA SINIRLAR OLSA DA, İNSANLAR BARIŞ İÇİNDE YAŞANMALI

Kabataş Erkek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Hasan Anıl Cansızoğlu, sınırlar ötesindeki insanların, dostluk ve barış içinde yaşayabilecekleri ve bunun da öncülerinin sanatçıların olduğunun, bu gece bu sahnede ve bu salonda görülmüş olduğunu olduğunu söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu