KÖŞE YAZILARI

Alper Selan tuzağa düştü – Melike Birgölge yazdı…

Onun adını ilk kez on yıl önce Sadri Alışık Tiyatrosu’nun sahnelediği “Pir Sultan Abdal” oyununda duymuştum. Sonra bir iki sohbet ortamında rastlaştık. Müzisyen yönünün olduğunu da o dönem öğrenmiştim, gitarla şarkılar çalıp söylediğinde.

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Başkanı, bir süre önce aramızdan ayrılan Prof. Dr. Nurhan Karadağ yönetmenliğinde sahne alan “Pir Sultan Abdal” oyunuyla; Almanya, İsviçre, Belçika, Fransa, Avusturya gibi çeşitli ülkelerde sahne alma fırsatı yakaladığından, Sadri Alışık Tiyatrosu’nda, Çolpan İlhan, Toron Karacaoğlu, Erhan Yazıcıoğlu, gibi değerli hocalardan tiyatro eğitimi aldığından, Johannes Galli ve Evdokimos Tsolakidis’in seminer ve workshoplarına katılarak oyunculuğunu geliştirmeye çalıştığından bahsetmişti.

HEM OYUNCU HEM MÜZİSYEN!

Yıllar içinde ara ara haberleştiğimiz, Mucize Doktor, Kuruluş Osman, Şampiyon, Yemin dizileriyle de ekranlarda da rastladığım genç ve yetenekli oyuncu Alper Selan, arayıp yeni şarkısının, Gizli Tuzak’ın heyecanını paylaştı.

Timur Savcı: ‘Yapımcılık sadece parayla ilgili bir şey değil’

BAZI TUZAKLAR GİZLİ, BAZILARI ALENİDİR!

Bazı tuzaklar gizli, bazıları alenidir bilindiği gibi ama Alper, düştüğü gizli tuzakla adından söz ettirecek. Onu tuzağa düşürenin sırrı, şarkıda gizli, haliyle.

Tiyatro oyunlarına müzikler de yaparken aynı zamanda sözleri, müzikleri, aranjeleri de kendine ait olan alternatif pop/rock tarzındaki bestelerini sunmaya hazırlanıyor. İlk single şarkısı “Gizli Tuzak” 1 Mayıs itibariyle tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Alper Selan

KARPUZLAR KOLTUĞA SIĞMADI!

‘Gizli Tuzak şarkısından bahsetmesinin akabinde senaryosunu yazdığı 6 bölümlük bir dizi projesinin olduğunu, bundan başka 1 aya kadar iki şiirinin müzikle harmanlanmış olarak dijital platformlarda olacağını da anlattı.

Aman Alper, düştüğün tuzaklar bir tek şarkılarda olsun aman.
Ve başarıların daim olsun, yolun açık olsun her konuda, her zaman.

Melike Birgölge

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu